Aktuelnosti

Andaluzijska bajka

Da li ste spremni za očaravajuću Andaluziju? Otkrijte španski dragulj kroz ovo nezaboravno putovanje!

Andaluzija je druga po veličini španska pokrajina koja se nalazi na jugu zemlje. Vladavina Mavara od 8. do 15. veka je ostavila pečat na kulturu i arhitekturu ove regije, a to je naročito vidljivo na građevinama poput tvrđave Alkazar u Sevilji, džamije Meskita u Kordobi ili palate Alhambra u Granadi. Često opevana u operama i opisivana u literaturi 19. veka, Andaluzija predstavlja esenciju Španije. Iako možda suncem okupani pejzaži, stanovnici koji uživaju u siestama i fiestama, gitaristi i toreadori mogu zvučati stereotipno kao opis ove regije, ali istina je da je Andaluzija, uprkos modernizaciji, sačuvala svoju autentičnost i atmosferu koja zavodi i očarava ljude širom sveta.

Malaga – Toremolinos
6 dana (5 noćenja) – avionom
Polazak: 12.10.2023.
Povratak: 17.10.2023.

Cena putovanja sa uračunatim aerodromskim taksama i neophodnim troškovima: 669€

Fakultativni izleti:
– Celodnevni izlet autobusom “Sevilja”. Cena – 69 eura. (U cenu je uključeno: prevoz autobusom na relaciji hotel–Sevilja–hotel, usluge
vodiča i troškovi organizacije).
– Celodnevni izlet autobusom “Granada”. Cena – 65 eura. (U cenu je uključeno: prevoz autobusom na relaciji hotel–Granada-hotel, usluge
vodiča i troškovi organizacije ). U cenu nije uključena ulaznica za Alhambru koja zavisi od lokaliteta koji se obilazi.
– Celodnevni izlet autobusom “Kordoba-Ronda”. Cena – 69 eura. (U cenu je uključeno: prevoz autobusom na relaciji hotel–Kordoba-Rondahotel, usluge vodiča i troškovi organizacije).
Za realizaciju ovog izleta potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika. (U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika izleti bi mogli da budu izvedeni uz korigovanje cene).

Preuzmite ponudu u PDF formatu

Kliknite na link za više detalja