Aktuelnosti

Budimpešta Aquaworld Wellness & Spa

Budimpešta je idealan primer kako na svom mini wellness odmoru možete uživati u znamenitostima Budima i Pešte, probati čuvene mađarske specijalitete i poslastice, ali i aktivno uživati u sadržajima wellnessa i akva parka u bilo koje doba godine. Budapest Resort je luksuzni klimatizovani hotelski kompleks sa jednim od najvećih zatvorenih vodenih parkova u Evropi.

Hotel Aquaworld Resort Budapest ****
Hotelska ponuda: otvoreni parking, garaža, restoran, pab sa velikom terasom, lobi bar, kafić na bazenu, kongresni centar za 1000 osoba, besplatan transfer hotel-trg Heroja-hotel. Zabavni centar je povezan sa hotelom i nalazi se ispod apartmanske zgrade. Poseduje salu za projekciju filmova, plazma TV, DVD, sobu za igranje karata, bilijar, aparate sa igricama, zabavnu prostoriju za decu. Hotelski Wellness centar (otvoren svakog dana od 07.00 do 22.00) ima: zatvoreni relax bazen, otvoreni bazen koji se greje, mandala kupalište, saune, parna kupatila, hamam, fitness salu sa savremenim spravama uz asistenciju stručnog trenera, teniske terene, teren za odbojku, skvoš, frizerski i kozmetički salon, vodene i ručne masaže, stomatološku ordinaciju. Ishrana: doručak i večera na bazi samoposluživanja sa izborom više jela.
 
Aquaworld
Jedan od najvećih vodenih parkova u Evropi, sa direktnim pristupom aqua parku iz hotela. Raznovrsni sadržaji garantuju dobru zabavu za posetioce svih uzrasta tokom cele godine. Sadržaji: planinska reka, 11 tobogana sa ukupnom dužinom od 1 km, vodene površine namenjene sportskim rekreativcima, 3 m visoka kula sa skakaonicom, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, nekoliko đakuzi bazena, kneipp. Zatvoreni bazeni ovog kompleksa su povezani sa otvorenim bazenom koji se greje. Kompleks ima restoran i bar, poseban deo “Svet sauna”, garderobu, toalete, terasu za sunčanje, ležaljke. Poseban deo vodenog parka „Kid’s World“ specijalno je dizajniran i namenjen najrazličitijim potrebama i zabavi za decu i sastoji se od bazena različitih dubina, dečijih tobogana, kuće za igranje, prostorije za proslave.

Paket 3=4 za 2022. godinu – Jedna noć gratis u terminima od 04.09.-20.10. i 06.11.-18.12.2022.

3=4 Paket obuhvata:

4 polupansiona (doručak i večera – samoposluživanje – izbor više jela) tokom perioda: gde je jedno noćenje gratis ili cena po noći za boravak u hotelu na bazi polupansiona gde je navedena redovna cena.
Neograničeno korišćenje Aquaworlda, Oriental spa wellness i fitness centra, svet saune; bademantil; parking ispred hotela, besplatan wi-fi internet; lokalna taksa.
Bongo Kids klub i animacija uključeni u cenu!

Program putovanja  kao i tabelu sa cenama možete preuzeti u pdf-u.

 

Preuzmite ponudu u PDF formatu