Aktuelnosti

Dominikana specijalna ponuda

Decembar na moru je poseban i vredno je iskusiti ga, brčkanje u toplom moru i uživanje u sunčevim zracima na belom pesku su neprocenjivi.
Biserno bele peščane plaže, kokosove palme, planinski lanci puni reka i slapova, slana jezera, egzotični biljni i životinjski svet i veseli domaćini zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima.
U Dominikanskoj Republici se nalazi čak 10 potpuno različitih nacionalnih parkova od kojih će vas svaki posebno očarati. Ovde se možete zabaviti, ali i odmoriti, zavisno od toga što Vam više odgovara.
Bilo da tražite zabavu, odmor ili nešto novo, Dominikana nudi sve.
Egzotična, tropska i prirodna, Punta Cana, smeštena na istočnoj strani ostrva, je pravi raj za zaljubljenike u prirodu i jedna od najpopularnijih destinacija za odmor.

Ovo karipsko ostrvo nije bez razloga jedno od omiljenih destincija kako naših, tako i putnika iz celog sveta. Nudi prijatnu klimu tokom cele godine, prelepe plaže i tirkizno more.
Prilagodjeno svima od višečlanih porodica, preko parova koji mogu svoje mesto da pronadju i u nekom od hotela namenjenih samo za odrasle i velikom broju putnika koji odluče da svoj odmor provedu sami.

Specijalna ponuda za polazak 02.12.2023.
Grupno putovanje, 11 noćenja
Boravak hotelima sa 4* i 5* na bazi all inclusiva
Cene od 1.700e

Kliknite na link za više detalja