Aktuelnosti

Katar Svetsko prventstvo

Fudbalske utakmice Srbija – Brazil i Srbija – Kamerun

Nagli razvoj Katara i njegovih modernih gradova Doha, Al Wakrah, Um Salal, Al Rayyan doprineo je da se arapska kultura prezentuje kroz turizam i atraktivan boravak u ovom emiratu u Persijskom zalivu. Susret sa tradicionalnom arhitekturom okruženom neboderima, veštačkim ostrvima, modernom lukom, šoping molovima i tržnicama omogućuje nesvakidašnje iskustvo.
Za većinu posetilaca, Doha je sinonim za Katar, jer velika većina stanovništva u državi živi u glavnom gradu. Doha ima zapanjujuće raznolikost stanovništva – samo 13% stanovnika su domaći Katari. Iako je arapski jezik službeni jezik u Kataru, engleski je jezik koji se koristi u komunikaciji između stanovništva i migranata.

Domaćini svetskog prvenstva u fudbalu su se potrudili da se svi gosti osećaju kao kod kuće. I pored tradicionalnog načina života sa odredjenim limitima, gostima je omogućeno da u okviru svojih hotela i FUN ZONE se mogu normalno družiti uz muzičke koncerte, zabavne programe i naravno pivo. Izgradjeni su potpuno novi i moderno uređeni stadioni tako da će bodrenje Orlova biti pravo zadovoljstvo i uzbudjenje.

Polazak 23.11.2022.
6 dana – 5 noćenja avionom

First minute cena 3.090e do 20.10.2022.
U cenu uračunato:
Avio karte sa svim taksama na relaciji Beograd – Doha – Beograd
– Smeštaj u tro i četvorokrevetnim apartmanima sa dve spavaće sobe u okviru kompleksa stambenih zgrada u okolini Dohe, usluga na bazi pet noćenja,
– Transferi aerodrom – hotel – aerodrom i hotel – stadion – hotel (kombijem ili metroom)
– Boravišnu taksu
– Ulaznice za meč Srbija – Brazil II kategorija i Srbija – Kamerun II kategorije

Preuzmite ponudu u PDF formatu