Aktuelnosti

Magični Orijent

Avantura I Letovanje
Kultura Turske se može opisati kao proizvod velikog napora da ova zemlja postane deo “Zapada” i sa druge strane, želje za očuvanjem tradicionalnih verskih i istorijskih vrednosti. Istorijski posmatrano, kultura Turske je mešavina sopstvene autohtone kulture sa kulturama naroda koji su se nalazili na putu migracije turskih plemena iz centralne Azije ka Zapadu.
Najviše uticaja imala je, uz azijsko i sibirsko nasleđe, kultura otomanske imperije koja je opet bila pod snažnim vizantijskim, persijskim, arapskim, kurdskim uticajem.Glavne i najpoznatije kulturno – istorijske atrakcije su Efes, Troja, Pergamon, kuća Presvete Bogorodice, Pamukale, Hierapolis, Trabzon, Didima, Mardin, Kapadokija.
Istanbul se ubraja u red najznačajnijih antičkih gradova na evropskom tlu a uz to, i u one retke koji su podignuti na sedam brda, kojima se pripisuje večnost kao Rimu, Jerusalimu, Lisabonu…

13 dana autobusom
Alanja 7 noći / Istanbul 1 noćenje / Pamukale 1 noćenje
28.05. – 09.06.
Cena po osobi 279e

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Smeštaj u odabranom hotelu
Boravak od 11 dana (9 noći) na bazi odabrane usluge u hotelu ili apartmana (Alanja 7 noći, Istanbul Htl 3* 1 noćenje sa doručkom, Pamukale 3* 1 noćenje sa doruckom)
Prevoz autobusom turističke klase (audio, video oprema, A/C),
Usluge vodiča i servis predstavnika agencije – inopartnera na destinaciji
Organizacione i druge troškove agencije

Preuzmite ponudu u PDF formatu