Aktuelnosti

Najbolje za leto 2023 TUNIS

Vraćamo se oazi vrhunskog odmora i avanture. Zemlja prebogate istorije i kontrasta čeka da vas ponovo oduševi!
Tunis – egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Preporuka hotela:
Vincci Nozha Beach 4* – Hammamet
7 noćenja, all inclusive, avio
Cena po osobi 522e

Hotel Vincci Nozha Beach, udaljen je oko 6km od centra Hammameta, oko 115km od aerodroma u Monastiru, oko 65km od aerodroma u Tunisu. Hotel se nalazi na samoj plaži, jedan je od lepših hotela u Tunisu. Odličan za porodice, ali i za parove. Hotel ima 443 smeštajnih jedinica, koje su raspoređene u tri zgrade. Poslednji put je renoviran 2009. godine.

Preporuka hotela:
Bel Azur Thalasso 4* – Hammamet
7 noćenja, all inclusive, avio
Cena po osobi od 588e

Hotel se nalazi u severnom delu Hammaet na sopstvenoj širokoj peščanoj plaži.  Od aerodroma u Tunisu udaljen je 62km u Monastiru 75 km. Hotel je na samo 1 km udaljen od centra Hammamet i Medine Hammamet. Recepcija 24h, tri bazena ( dva otvorena bazena izatvoreni bazen sezonalni), glavni restoran uz tematski restoran, bar,  bašta sa terasama, biznis centar, dečiji kutak i klub, biblioteka, prostorija sa igrama. Mali wellness centar. WIFI u zajedničkim protorijama. Besplatan parking za goste hotela. Hotel na upit može da potvrdi male kućnje ljubimce.

Preporuka hotela:
Marhaba Club 4* – Sus
7 noćenja, all inclusive, avio
Cena po osobi od 636e

Nalazi se 4km od centra Susa, oko 6km od port El Kantauia, 20km od aerodroma u Monastiru, 165km od aerodroma u Tunisu.
Poseduje jedan spoljašnji bazen za odrasle i jedan za decu, 3 tobogana, dva restorana, dva bara.
Uključeno u cenu: bežični internet, ležaljke i suncobrani na plaži i oko bazena, animacija, noćni i dnevni zabavni programi, aerobik, dva teniska terena, pikado, odbojka na plaži.

Preporuka hotela:
Sentido Bellevue Park 5* – Port El Kantaoui
7 noćenja, all inclusive, avio
Cena po osobi od 545e Luksuzan hotel renoviran 2017. godine, sastoji se od četiri zgrade, koje uokviruju lep vrt pun zelenila, sa velikim bazenom, direktno na prostranoj, peščanoj plaži. Od 2021. godine pripada lancu Sentido hotela.

Preuzmite ponudu u PDF formatu

Kliknite na link za više detalja