Aktuelnosti

Prelepa Bugarska leto 2024

Bugarska je jedinstvena zemlja po svojim prirodni i geografskim karakteristikama. Planine su više u odnosu na planine u drugim Balkanskim zemljama, hidrotermalnih i minerlanih izvora ima mnogo više nego u drugim zemljama, doline i kotline su pretvorene u velike cvećnjake, kakvi se retko sreću u Evropi. Međutim ono po čemu je Bugarska postala poslednjih godina je brzina kojom se turizam razvija u ovoj zemlji, kako duž obale Crnog mora tako i na planinama. Duž celog primorja smenjuju se peščane plaže, čisto more, kvalitetni hoteli i sadržaji, u atmosferi vekovne tradicije.

Sunčev Breg je smešten u južnom delu crnomorskog primorja. Pruža se duž prelepog, polukružnog zaliva okrenutog ka istoku. U zaleđini grada se završava impozantni venac balkanskih planina i stvara prelep ambijent. Na jugu se nalazi antički grad, Nesebar.

Nesebar – Grad sa istorijom dugom više od 2.500 godina nalazi se na malom poluostrvu i povezan je sa kopnom samo dugim zemljouzom. Stari grad Nesebar pod zaštitom je UNESCO. Udaljen je 35km od Burgasa i 2km od Sunčevog Brega. Romantična atmosfera grada – stare kuće, mali trgovi, brojni ljupki restorani, galerije, kafei i uske ulice sa kaldrmom, učiniće vaš boravak nezaboravnim.

Zlatni Pljasci – Destinacija je najviše posećena u periodu od maja do oktobra, a prirodni faktori (čist vazduh, blaga klima, morska voda, mineralni izvori i lekovito blato) čine Zlatne Pjaske rado posećno odredište tokom cele godine. Letovalište ima mnoštvo prijatnih restorana sa tradicionalnom bugarskom i internacionalnom kuhinjom, restorana na plaži koji nude raznovrsne riblje specijalitete, mnoštvo kafića i butika.

Elenite se nalazi u mirnom delu zaliva na velikoj peščanoj plaži okružen zelenilom. Udaljen je oko 8,5km od Sunčevog Brega i oko 40km od Aerodroma Burgas. Sa Svetim Vlasom, najluksuzniji deo ponude u zoni Sunčevog Brega. Idealan je za porodice sa decom pošto komplaks ima svoj Aqua park kao i za ljubitelje prirode zelenila. Ulazak u more je postepen.

Preporuka hotela:

Hotel Tiara Beach 4* Sunčev Breg

Nalazi se u mirnom delu, sa odličnim okruženjem i pogledom na Stari Nesebar, na nekih 200m hodom od široke peščane plaže, ne poseduje svoju plažu, već je potrebno ležaljke doplatiti.
Hotel je modernog i sređenog enterijera kao i eksterijera. Raspolaže sa otvorenim i zatvorenim bazenom, raznim animacijama za mlade i decu.
Parking je moguće doplatiti po ceni od 10e po danu.

All inclusive, 7 noći – Primer termina: 01.06 / 08.06.
Cena za dve osobe 558€

Pomorie Sun 3* Sunčev Breg

Hotel koji se nalazi u centralnom šetalištu Sunny Beacha, na nekih 50m od poznate diskoteke Lazaro.
Sobe su sa pogledom na more (i diskoteku koja je odmah prekoputa) i na dvorište sa velikim bazenom koji ima šank u samom bazenu. Neke sobe poseduju komarnike, sobe su modernog enterijera i novog nameštaja.

Odlikuje se prostranošću, udobnošću i bujnim zelenilom koje ga okružuje. Zbog svoje prijateljske atmosfere i fantastične lokacije na ivici popularnih pešćanih dina koje vode do plaže sa zlatnim peskom izuzetno je popularan među gostima svih generacija.
U hotelu su dozvoljeni kućni jubimci do 8kg sa doplatom od 35 BGN.

All inclusive 7 noći – Primer termina: 01.06 / 08.06.
Cena za dve osobe 500€