Aktuelnosti

Turska leto 2022 Paloma hoteli

Zakoračite u svet PALOMA hotela!
Paloma lanac hotela broji ukupno 8 objekata na više lokacija, sadržaji hotela su različiti, ali ono što ih povezuje jeste koncept organske hrane koji podrazumeva proces uzgajanja i posluživanja zdravih namirnica. Paloma predstavlja sinonim za dobar ukus, luksuz, kvalitet, umerenost, eleganciju, dizajn i prirodne lepote.

Paloma Finesse 5* Luxury, Side
Najnoviji i najluksuzniji iz lanca Paloma hotela! Nalazi se u regiji Side na predivnoj prostranoj plaži dugoj 350m na kojoj ćete pre svega uživati u miru i zvucima mora, dok je okruženje hotela na Turskoj rivijeri. Na nedeljnom nivou se se menjaju svetski poznati kuvari koji odmoru gostiju daju poseban ukus i ton. Smeštaj za dvoje dece uzrasta do 16 godina je gratis, u pratnji dvoje odraslih! Dok odrasli uživaju u hedonizmu, mlađim gostima je namenjen veliki aqua park, Palomaqua, koji poseduje 19 vodenih tobogana i animaciju prilagođenu raznim uzrastima!

Paloma Orenda 5* Luxury, Side
Zajedno sa hotelom Paloma Finesse, hotel Paloma Orenda se ubraja u najluksuznije sa svojim Konceptom Ultra Luxurious All inclusive. Poseduje sobe raspoređene u bungalovima, jedinstvene arhitekture i dizajna. Vrt hotela se prostire na 8 hektara površine, gde se može uživati u najrazličitijim bojama i mirisima. Privatna hotelska plaža duga je 350m i predstavlja mesto na kojem će gosti moći da uživaju u miru i zvucima blagih talasa. Smeštaj za dvoje dece uzrasta do 16 godina je gratis, u pratnji dvoje odraslih!

Paloma Oceana Resort 5*, Side
Paloma Perissia je jedan od najkompaktijih ali i najelegantnijih hotela. Savršen spoj prirodnih tonova i modernog dizajna izdvaja ovaj objekat od svih ostalih koji se nalaze u letovalištu Side. Bogato zelenilo koje ga okružuje i splet zelenih i plavih nijansi, idealna su kombinacija za odmor. Za prve polaske i borovak do kraja juna u trajanju je akcija dvoje dece do 13 godina u hotelu borave gratis!

Paloma Grida Resort & Spa 5*, Belek
Porodičan odmor i luksuzna gastronimija ne moraju da budu skupi! Paloma Grida Resort & Spa je Holiday Village, odnosno klub hotel, idealan za odmor višečlanih porodica. Brojni sadržaju namenjeni deci, akva park u sklopu hotela. Dvoje dece do 13 godina gratis smestaj u porodicnoj sobi!

Paloma Foresta Resort & Spa 5*, Kemer
Lociran je u regiji Beldibi, što znači da
transfer sa aerodroma ne traje duže od 35-40 minuta i to predstavlja prednost više. Foresta naziv govori o okruženju samog hotela. Ovo je ujedno i najzeleniji hotel iz lanca Paloma. Šume četinara, prostrani travnjaci, cveće najrazličitijih boja i mirisa, mir, tišina i privatna peščano-šljunkovita plaža učiniće odmor gostiju nezaboravnim! Plaža je privatna i prirodno šljunkovita, međutim zbog komfora ovde se svake godine naspe velika količina peska kako bi se gosti osetili prijatnije. Najmlađi gosti mogu da uživaju u mini klubu i akva parku, o njihovoj zabavi brine stručan tim animatora.

Paloma Pasha Resort 5*, Kušadasi
Paloma Pasha Resort – porodičan hotel na obalama Egejskog mora, okružen divnim hotelskim vrtom i zelenilom. Koncept usluge, organske hrane i pića i a la carte restorana isti je kao i u svim ostalim hotelima iz lanca Paloma. Doživljaj upotpunjuje pogled na kristalno čistu tirkiznu boju Egeja, dok je hotelska privatna plaža od najsitnijeg i najfinijeg peska.

Paloma Marina Suites 4*, Kušadasi
Paloma Marina Suite je gradski hotel apartmanskog tipa, nalazi se u Kušadasiju, renoviran u celosti, vedrih boja i modernog dizajna. Namenjen je za smeštaj odraslih (16+). Paloma Marina Suites je takođe verna konceptu čitavog lanca, poslužuju se organska hrana i pića. Idelano pozicioniran za goste koji istražuju okolonu i vole aktivan odmor, a smešteni su u centru gradu!

Cene od 1327e