Aktuelnosti

Mačkov podrum

Fruška Gora. Nekada malo ostrvo u Panonskom moru, a danas zaštitnica vojvođanske ravnice. Gospodarica vinograda, kraljica božanskog nektara, priča vam bajku o vinu.

Beg od urbane, gradske sredine, u mir, tišinu i prelep ambijent Fruške gore i vinograda vinarije Mačkov podrum je idealno mesto za to. Našu vinsku avanturu započinjemo ovde i za to imamo jak razlog. Preci osnivači Mačkovog podruma po tradiciji su se kolenima unazad bavili vinogradarstvom i proizvodnjom vina, a zastitni znak familije bio je – mačak. Otud naziv vinarije Mačkov podrum.

Odlična geografska pozicija i klima, promišljen spoj tradicije, na koju su nadograđene savremene vrednosti, kao i odlučnost da u se budućnosti opravdaju očekivanja, samo su neki od sastojaka koje će uložiti dok prave „vina sa dušom“. Ljubazni domaćin Sava Mačak će nam uz ručak i degustaciju vina ispičati priču o istoriji vinskog podruma.

Jednodveni izlet na Frušku Goru iz Kragujevca, koji obuhvata posetu vinarije “Mačkov podrum” i manstira Krušedola, biće u našoj ponudi tokom 2020. godine.

Cena aranžmana: 2.990,00 RSD

Preuzmite ponudu u PDF formatu