Aktuelnosti

Leto na Tajlandu

Krabi + Ko Samui
Ko Čang + Bangkok

Upoznajte državu kontrasta. Spoj budizma i užurbanog života, egzotičnih plaža na jugu i džungle na severu, ludog noćnog života i romantičnih zalaska sunca.

Bangkok, moderna prestonica divlje energije, grad koji će Vam pružiti bezbroj mogucnosti. Posetite Grand Palace – kraljevska palata stara preko 200 godina sa najstarijom statuom Bude posutu zlatom. Wat Po, Wat Arun i  Wat Saket su samo neki od hramova koje čine glavno obeležje Tajlanda i  njihove istorije. Uskočite u tuk tuk i odvezite se do nekih od noćnih marketa na kojima možete naći SVE! Egzotično voće, pad thai, voćni šejkovi i tajlandski sladoled su nezaobilazni. Ili upoznajte grad sa reke i krstarite kanalima Chao Praye. Zgrabite Chang pivo i pridružite se veselim ljudima koji đuskaju na Khao San road-u , šarenoj ulici punoj suvenira i restorana, koja se uveče pretvara u ludu žurku.

Na jugu vas čekaju zadivljujuće i divlje plaže sa visokim palmama i  sedefastim peskom. Ostrva rasuta po Andamanskom moru i Tajlandskom zalivu. Najznatiželjniji će se uputiti na sever zemlje u gradić Chang Mai i zaći duboko u tajlandsku dušu, istražiti pirinčana polja i ušunjati se u lokalna plemena.

Iskoristite first minute cene do 01.05.
Cene od 1.320€

Termini:
29.11. – 11.12.2023.
01.12. – 12.12.2023.

Preuzmite ponudu u PDF formatu

Kliknite na link za više detalja