Aktuelnosti

Leto na Tajlandu

Krabi + Puket

Upoznajte državu kontrasta. Spoj budizma i užurbanog života, egzotičnih plaža na jugu i džungle na severu, ludog noćnog života i romantičnih zalaska sunca.

Bangkok, moderna prestonica divlje energije, grad koji će Vam pružiti bezbroj mogucnosti. Posetite Grand Palace – kraljevska palata stara preko 200 godina sa najstarijom statuom Bude posutu zlatom. Wat Po, Wat Arun i  Wat Saket su samo neki od hramova koje čine glavno obeležje Tajlanda i  njihove istorije. Uskočite u tuk tuk i odvezite se do nekih od noćnih marketa na kojima možete naći SVE! Egzotično voće, pad thai, voćni šejkovi i tajlandski sladoled su nezaobilazni. Ili upoznajte grad sa reke i krstarite kanalima Chao Praye. Zgrabite Chang pivo i pridružite se veselim ljudima koji đuskaju na Khao San road-u , šarenoj ulici punoj suvenira i restorana, koja se uveče pretvara u ludu žurku.

Na jugu vas čekaju zadivljujuće i divlje plaže sa visokim palmama i  sedefastim peskom. Ostrva rasuta po Andamanskom moru i Tajlandskom zalivu. Najznatiželjniji će se uputiti na sever zemlje u gradić Chang Mai i zaći duboko u tajlandsku dušu, istražiti pirinčana polja i ušunjati se u lokalna plemena.

Cene od 1.490€

Termini:
06.02.2024 – 12 dana
26.02.2024 – 13 dana
05.03.2024 – 13 dana
14.03.2024 – 13 dana

Kliknite na link za više detalja